Citiraj:
Autor xlr
Evo, službeno oni moraju pričekati info od dostavljača da je paket isporučen pa tek onda aktiviraju simicu/uslugu. Ima smisla, nisam uopće išao u tom smjeru... Prva online narudžba usluge.
Prema njihovim riječima "S obzirom na to da se radi o samostalnoj Internet posvuda usluzi istu trenutno nažalost nije moguće dodati na Moj Telekom aplikaciju". Šteta, biti će mi teško pratiti stanje prometa na daljinu. Bitno da na home pageu usluge piše da se usluga može pratiti preko Moj Telekom appa
Nemam pojma je li ovo uopće dobra tema za te upite, ali radi li uopće sms provjera stanja prometa kroz ruter? Šaljem praznu poruku ili riječ "stanje" na 13110 ali dobivam send failed.
Izgleda da ih moram zvati i za aktivaciju opcije 20GB+ (reaktivirajuća opcija kada prekoračim promet) jer ne vidim kako to samostalno upaliti.
Ovako na prvu dosta nezgrapna usluga za korištenje kao KUĆNI internet 
|
Ista stvar i meni.
Imam samostalno Internet posvuda bez dodatnih usluga u HT-u.
Na toj sim kartici, ne možeš zvati ni 112, ne možeš slati sms niti primiti sms, nijedna usluga osim interneta ne radi.
Bio sam ih već kontaktirao, rečeno mi je pošto nemam ništa drugo da ne mogu vidjeti nigdje potrošnju.
"Ali znati će te kada ste je prešli jer vam usluga do kraja mjeseca više neće raditi"
Pošto sam bivši korisnik HT fiksnih usluga i daljem imam podatke za prijavu na Moj HT, tamo čak vidim dokument za zahtjev za Internet posvuda ali ne i potrošnju niti da je usluga aktivna.
Zanimljivo da ne mogu vidjeti potrošnju u Moj Telekom aplikaciji ali mogu platiti račun za tu uslugu u moj HT appu.
Kada se formira novi račun cca 7. u mj, vidim i prethodne a jednom kada platim taj račun, opet nestane iz aplikacije i ne mogu vidjeti stare račune.