View Single Post
Staro 06.11.2020., 15:10   #2569
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
ma za neku konfu do 4k kn se uopce ne isplati gledati grafe iz ducana - cijene su užas, oglas i vozi, ima majnerskih vegi za male nofce(1000-1200kn) za 1440p sasvim pristojna grafa, za 1080p ima polarisa za duplo manje nofce. Ak se grafa jace zagrijava dodat 100kn za pastu i padove te nesto igre sa šrafanjem i voila, sasvim solidne perfotmanse. Uopce cijelu takvu konfu bi slagao sa komponentama iz oglasa eventualno ak se zalomi neki veliki popust kad je BF ili sl.
Kažem, lako je nama što se nešto kužimo. Ja recimo ne volim polovno, ali i vrapcu na grani je jasno da ispod 200 eura samo to ima smisla.

Ali šta kad ljudi hoće novo i uzimaju na rate? Na spomen polovnog im padne mrak na oči (ej zamisli dali bi čitavih cca 4k pa da nešto moraju polovno uzimat ) + ni ja osobno se ne želim zajebavat s tim, prvo traži, drugo da dobijem ciglu, neku izjebanu majnericu sa prozujanim ventovima i majner biosima, ma kom to treba... Bitno je da ih se upozori da takve cifre danas više nisu optimalne za OK gaming pc, a oni kako hoće. Mogu ih usmjerit da ne kupe celerona, dobit će račun u trgovini pa nek pjevaju borbene ako im je slabo.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote