View Single Post
Staro 06.11.2020., 14:23   #2565
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor JC Denton Pregled postova
Lijepo joj reci da znaš da to nije povoljno, ali da nije bolest sve što boli. Sigurno će imat razumijevanja i prijavit te na zatvoreni odjel

Vjeruj mi da je i to spomenila, situacija je kranje ozbiljna, iskreno ni sam sebi nisam mogao objasniti niti opravdati zašto to radim ali jednostavno htio sam i sada stvarno neću više ništa ulagati bar 5 god, jednostavno preskupo je to sve pratiti i biti u toku za naš standard...a najgore od svega što nikad nisam manje igrao igre, samo se gleda što zamjeniti u kompu, pogleda se becnhmark razlika naspram stare komponente i veselje traje puna 3 sata. A prije nego sam ušao u taj svijet hardvera uživalo se na deset puta više u igrama na grafi od jedva 1000kn. I onda prije par godina kada su cijene komponenti drastično otišle gore taman sam se osamostalio, i naravno želiš si priušiti pi*darije koje prije nisi mogao,a to polako preraste u opsesiju i ljudi ne mogu shvatiti u većini slučajeva tvoje "glupe" poteze (kupi/prodaj) gdje se naravno uvijek gubi lova više ili manje, a gaming zbog čega se to sve i radi pada u drugi plan. Uff al sam se ispuco, sad mi je lakše!
slavonac90 je offline   Reply With Quote