View Single Post
Staro 06.11.2020., 12:38   #72
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
No kako bilo pusti ti servis, nemaš ti nista sa servisom i sa njihvom matičnom pločom/novom/starom/naručivanjem i slično. Ti ganjaj RONIS da riješe kako god znaju.
Točno to. Na kupcu je da kontaktira trgovinu, a ako s njima nije moguće riješiti prijava na Mingo i gg. Nikakvo kontaktiranje servisa i ostale komplikacije koje nisu na kupcu.

Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
Ja sam svojedobno za starce uzeo jedan Vivax TV na akciji, nakon mjesec dana donja polovina slike distorzirana i odnesem na servis. Jave da je otišao neki naponski modul i da su zamijenili. Nakon tjedan dana opet ista stvar. Dobio sam drugi model koji radi već nekih 5 godina. Ponavljanje istog kvara je rijetkost ali nije nemoguće. I ne znam u čemu je problem sa zamjenom popravljenog dijela jer se inače daje minimalno 3 mjeseca jamstva na servisne dijelove od kog god izvora da se uzima (ako nije službeni kanal nabave). Kako bi inače proizvođač mogao znati da li je u pitanju serijska tvornička greška ako ne zamijeni pokvareni dio?
Ima važeću garanciju i bok, makar se kvarilo 20 puta dok važi jamstvo ima da popravljaju ili zamijene TV.

A ako je mijenjan ključni dio (a matična vjerojatno je) ili zamijenjen TV u cijelosti trebalo bi ići novo jamstvo na sve.

Ovo za 3 mjeseca misliš kao neko jamstvo koje daje prodavač dijelova servisu?
nub je offline   Reply With Quote