Citiraj:
Autor Hamm
Pa ne velim da je bulldog vrhunska pizza ali je ok.  Shema je kaj su brzi i povoljni.  Nostru čekam po sat vremena svaki put ,a napoli mi se zamjerio par puta i od tamo više ne uzimam.
I dalje mi je najbolja pizza koju sam jeo https://www.pizzeria-4m.com/ Daleko je i stvarno nije usput ali budem opet otišao prije ili kasnije. 
|
Uh, ja sam redovno kod njih.
Ok je pizza, ali neusporediva s nekim ozbiljnijim pizzama (Oro-goro, Chello nekad, Ohara, Basta, Bernarda...).
Imaju ooooogromnu manu, a to je da u 90% subota imaju svadbe/pričesti/krstitke i to rezultira živom glazbom koja odzvanja cijelim restoranom, pijanim likovima koji pjevaju za šankom jer su s svadbe otišli na "nekaj kratko na šank" i punim parkiralištem.
I kada to doživiš 3-4 puta u par mjeseci + već 2 puta mi se desilo da sam došao u restač, sjeo za stol, čekao 10 min bez da nas itko došao pitati što ćemo piti, otišao na šank, zamolio da dođe konobar, on dođe, donese cugu i opet ne dođe 10-15 min da pita za klopu...
I to sam doživio ja, i već sam čuo od brdo ljudi da tamo više ne idu zbog loše usluge... Frend mi ima doslovce 50m do 4m firmu i nikada tamo više ne ide.
Restoran je OK, ništa više od toga.
I imaju odlične lignje (ali ne petkom).