05.11.2020., 21:46
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2017
|
Citiraj:
Autor Libertus
Pošto je ovo postala tema za skupljanje besplatnog kripta evo malo sigurnog besplatnog kripta do kojeg je lako doći. Sve je preko Coinbase Earn, znači popularna i sigurna mjenjačnica na kojoj većina vas vjerojatno i ima račun.
Posjetite link, prijavite se ukoliko imate račun, ako ne napravite račun i odgovorite na nekoliko pitanja koja se tiču tog crypto tokena (jednostavna su, i uglavnom vam odgovor i piše u kratkom tekstu ispod naslova). Piše vam sa strane koliko $ nosi svako pitanje, i to je to. Kada dobijete crypto (instant nakon svakog točnog odgovora), radite s njime što želite ili prodajte za EUR i isplatite si na račun. 
Kroz ove koje sam linkao i ostale dostupne na stranici možete sigurno riješiti 50-70€, dosta za neki komadić hardware-a.
Uglavnom linkovi, molim vas da idete preko njih, ja i mislim i vi dobijete sitno ekstra para:
Zaradi XLM Stellar
Zaradi EOS
Zaradi COMPOUND
|
Meni ni jedan tvoj link ne radi ( The link you clicked on is malformed. Contact the editor of the originating page.) ili su potrošeni ili je nešto pošlo po krivom, ako je tako, evo ponavljam svoj refereal za EOS, ovo mi se posebno sviđa:
Earn EOS
|
|
|