O boze, od 10 stvari koje sam narucio na aliji vec problema sa 3, a jos sve nije ni doslo.
Čekam od 8. mjeseca sve skupa. Nešto krenulo dolazit relativno brzo, unutar 2tj. Onda slijedi šok neku kameru koju sam narucio za 100€, zadržala carina, doma došo prazni paket. Rekoh huh, aj bar imam potvrdu od carine da je kutija bila prazna.... vraga, alija ne priznaje nista i sudi u korist sellera. (čekam ostale iteme kao da vidim da dođu pa idem u banku napravit chargeback kod njih, jer navodno alija to ne voli i odma ti bana acc)
PRO TIP, snimajte otvaranje paketa mobitelom, barem ga svi imamo nowadays.
To je bilo sve skupa početkom 10. mj, od onda se ganjam sa poštom da mi vrate 20kn šta sam im dao za dostavu poziva da se deklariram o vrijednosti paketa, što po zakonu imam pravo, naravno sve skupa bezuspješno.
Fast forward na danas, prije par dana isteklo 90 dana ili kolko vec nakon kojih kao imaš full refund, no questions asked, ako ti item ne dođe. Nisu došle neke baterije, vrijednost cca 100kn. Otvorim lijepo dispute, poučen prijašnjim slučajem gdje smo izmijenili 100injak poruka i gdje sam pisao litanije, uz čvrste dokaze, nisam ništa očekivao od disputea, napisao sam "Hello, item did not arrive". Tražim refund, cijena + poštarina. Kadli ono, vidi čuda. Seller prihvatio moj prijedlog unutar 2 dana, treći dan novci bili na računu. Reko ja, ae nije sve tako sivo.
Eeehe, ali danas kupujem opet neke gluposti, poklikam sve to, prođu transakcije. Ulogiram se u digitalno bankarstvo da provjerim jel sve u redu, kad šok, nema ovog refunda više na računu. Da li je moguće da je taj seller koji me refundao napravio famozni chargeback, a da me moja vlastita banka nije ni kontaktirala (isto kao i jednom kada mi je FINA blokirala račun)? Ili sam ja lud pa sam sanjao da je refund napravljen...? Ne znam. Znam samo da iz tuge pišem ovaj post jer je 9 navečer i banke više ne rade, a chat support od alije mi odgovara samo sa Yes! i Thanks!
TLDR nema paypala na aliji da me štiti, ne vidim razlog zasto tamo kupujem
P.S. Od danas refundam od svakog kineza kod kojeg kupujem, pa nek se pravdaju i traže dokaze da su dostavili item, ako prođe - prođe