View Single Post
Staro 05.11.2020., 20:27   #4982
Nbdy32
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2016
Rig sa 18 kartica nemoj slagati,jer ćeš imati samo problema ...

Grafe se neće pregrijavati,jer u pravilu u svakom mineru imaš praćenje temperature,pa će ti on sam rebootat ili minera ili rig ...
Sad sve ovisi na čemu misliš raditi, linux ili wimbloze ...

linux je puno jednostavniji za pokrenuti,wimbloze imaju problema sa apdejtima i kaj u 16x slotu mora biti grafa sa više od 4GB meme,naravno ako misliš majnat ETH ...

Svaka verzija linux minera ima sve da možeš pratiti preko moba, pa čak i upravljati opcijama riga i rebootat i resetirati i sve ostalo ko i na kompu ...
Isprobao sam SMOS,HIVE, MMPOS ...

Moram priznati da otkad sam na MMPOS-u fakat kaj se tiče podrške na discordu je jbnica,dečki se javljaju bez obzira koji dan u tjednu i u roku od 15-20 minuta ...

Između ostaloga u developer timu su TRM-a (team red miner) pa isto tako iz prve ruke možeš dobiti informacije i o mineru ...

ako te još kaj zanima pitaj ...

Da ne zaboravim napomenuti MMPOS ima 14 kartica "besplatno" za ostale moraš kupiti kredite ... i nije neka cifra ...

HIVE ima 3 riga besplatno,i mogu sva 3 biti na ETH,ako majnaš na njihovom poolu,ako si na drugome 1 je besplatan, a ostalo plaćaš,nemaju limit na kartice u rigu ...

U SMOS-u nisam već dugo,ali koliko sam čuo da tamo nema niš više besplatno ...

Zadnje izmijenjeno od: Nbdy32. 08.11.2020. u 11:23.
Nbdy32 je offline   Reply With Quote