Citiraj:
Autor silver_tip
A sta tocno zelis postici ? 168Mbps brzine na 60GB tarifi ? 
|
U svakom slučaju očekivala sam bolji rezultat nego kod bežičnog prijenosa.
Pa i ti si to predviđao kad si napisao "klinac je to potrosio putem WiFi veze i sa manjom brzinom, kada predje na zicu, zasto mislis da ce mali nekom carolijom ostati disclipiniran u balgodatima koje mu se pruzaju kad dobije vecu brzinu putem zice ?"
Možemo se još poigrati i time da stavimo karticu neograničenog interneta ako bi to pomoglo, ali sutra mi treba sigurna internetska veza pa nećemo večeras petljati s karticama.
Inače, u A1 sam poslala mail da mi ukinu uslugu mobilnog interneta, a oni me samo prebacili na bonove. I to sam sasvim slučajno doznala u službi za korisnike. Niti su mi javili da su zaprimili mail, niti da su me bacili na bonove. Pitam tipa u SZK kako bih znala da su to napravili da mi on slučajno nije rekao, a on kaže - vjerojatno nikako. A danas sam skoro pola sata čekala u njihovom centru da mi otključaju tablet i nakon toga žena kaže da ne može, da joj iz centra moraju poslati neke podatke, pa da će me nazvati... Naravno nije nazvala i sad moram ponovno hodočastiti u VIP centar.