Citiraj:
Autor slavonac90
Za 1440p je dušu dala, recimo kada sam u Mafiji spustio rezoluciju na 1440p fps je na 100+, dok je na rx 5700xt bio oko 70,upgrade se svakako osjeti, meni taman dovoljno da zagrebe 4k u 60 fpsa svijet. Iako kontam dugoročno za 4k je definitivno bolje ići na rtx 3080, ali meni je preskupa bila 
Što se tiče napajanja ako imaš ovo što je u potpisu može gurati to ali je na knap kao i s ovom grafom koju imaš, jer rtx 3070 ima za 5w manji tdp, ali ako ćeš već dati toliko love za grafu uloži i u napajanje, ja sam prošli tjedan uzeo od 650w seasonica da budem siguran.
|
Mislim da ću ipak onda prije napraviti neke druge upgradeove pa onda ići na jaču grafu, ionako je sad malo prerano za impulse buy samo da bi imao rtx 3000, uz sve špekulacije o super i ti modelima te novim radeonima ne žuri mi se još. Napajanje prije i još neke stvari pa onda nova grafa, znam da će me onda vući i novi monitor.
Ne znam točno za napajanje, ali sam na jednom njemačkom kanalu vidio da je lik uredno spojio na 400w bequieta (system power) rtx 3070 sa ryzenom 3600, ne znam koliko je to pametno ali opet. Svejedno planiram nadogradnju napajanja kako god, jer će mi trebati.