View Single Post
Staro 03.11.2020., 20:15   #2511
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Ja kupio danas Palit RTx 3070 Gaming Pro u Linksu za 4900kn...otišao sam direktno u trgovinu i otamo su naručili, na webu neće biti još neko vrijeme. Što se tiče grafe same odlično izgleda, rgb koji svjetli u svim mogućim bojama,3 venta koja grafu drže prilikom gaminga na max 69 celzijusa, a koji su pri tome nečujni, grafa ima deklariran boost na 1725 kao i većina jeftinijih modela, a u igrama gpu redovno boosta na 1900 mhz. Ovako na prvu Palit verzija mi izgleda odlično s obzirom koliko ih ljudi izbjegavaju iz ne znam kojeg razloga. Naspram rx 5700xt se vidi drastičan pomak, usporedbe radi Mafia remake na rtx 3070 ide na full detaljima u 4k na 60 fpsa, nije lock, padne tu i tamo na 55, ali uglavnom drži na 60...dok je recimo rx 5700xt na rezi 3200x1800, dvije opcije medium, ostalo high davala u prosjeku minimalno 5-10 fpsa manje. Probao još RE2 gdje u 4k fps bude preko 100,NFS Heat 60 fpsa i to je to što sam onako na brzaka uspio odvrtit da vidim kako se ponaša. Uglavnom zvjerka koja se fino nosi i u 4k rezoluciji, barem s ovih par igara koje sam probao, negdje će se vjerojatno trebati pogirati s opcijama, ali sam definitivno dobio stroj koji konačno može vrtiti 4k na oko 60 fpsa. Još nisam probao DLSS da vidimo kako to čudo funckionira, ali budem ovih dana, eto toliko od mene za sada.
slavonac90 je offline   Reply With Quote