View Single Post
Staro 03.11.2020., 00:38   #4249
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Većina nas je dešnjaka ovdje vjerojatno. Uzimaš mobitel sa stola, palac ide na lijevi rub mobitela, ostali prsti na desni. Kad ga pozicioniraš u ruci, palac ti ostaje u zraku, a kažiprst je na idealnoj poziciji za otključavanje da je mobitel spreman za korištenje čim je sjeo u ruku kako treba.
Još ajde nekako za uređaje do 15 cm, ali sve preko je muka živa koristiti na taj način da ga otključavaš prstom na ekranu.

Onaj tko je odlučio da čitač otiska na stražnjoj strani nije dovoljno dobar, i došao na ideju da treba ići pod ekran...taj nije normalan

Ovaj face ID mi je čudo, nekad ne mogu vjerovati da je uopće bio zaključan. Ni ne primim mobitel kak spada, već je spreman.
Samo cu spomenuti to ovdje, a ako se naviknes, ne odgovaram za razbijene tudje mobitele:
Phoneloops.com

Vlastiti mob ne znam koristiti bez toga, a svi oko mene su se naviknuli i potvrdili kako su puno sigurniji otkad jedan prst gurnu pod trakicu. Ful glupa stvar, zero bulk, a ful djelotvorna. U 2 godine mi mob nije ispao iz ruke Sammy note 9, just sayin...

E da, otkljucavam mob stiskanjem donjeg dijela ekrana (virtualni home button, slicno fingerprintu pod ekranom, ali moras pritisnuti ekran) - nula problema. Bez trakice - nesiguran filing.

Iris scanner > faceID > fp scanner :P #maskice #rukavice