Znam da ima, pitanje je do kad i pod kojim uvjetima.
Za one paranoične, google i facebook su male bebe prema onom što kinezi rade s vašim podacima
Dovoljno podataka već svi imaju o meni, samo mi još i kinezi trebaju dodatno
Do prije par mjeseci se nije znalo što će biti s novim, a još manje s postojećim uređajima. Preveliki rizik mi je bilo uzimati i stariji Huawei, da bi mi za tjedan dana netko potencijalno isključio google servise.
Inače, zadovoljan sam Huaweijem. Imao službene P9 i Mate 20 Lite. Jedini Android uređaji koji se nisu drastično usporili s godinama. P9 je bio čisti iphone wannabe i to jako dobar.
Ma i S20 FE sam gledao. Odmah ga je eliminirao fingerprint senzor u ekranu. Ne znam za vas, ali meni je jako nezgrapno primiti takav mobitel i onda ga otključati stavljanjem palca na sredinu ekrana.
Većina nas je dešnjaka ovdje vjerojatno. Uzimaš mobitel sa stola, palac ide na lijevi rub mobitela, ostali prsti na desni. Kad ga pozicioniraš u ruci, palac ti ostaje u zraku, a kažiprst je na idealnoj poziciji za otključavanje da je mobitel spreman za korištenje čim je sjeo u ruku kako treba.
Još ajde nekako za uređaje do 15 cm, ali sve preko je muka živa koristiti na taj način da ga otključavaš prstom na ekranu.
Onaj tko je odlučio da čitač otiska na stražnjoj strani nije dovoljno dobar, i došao na ideju da treba ići pod ekran...taj nije normalan
Ovaj face ID mi je čudo, nekad ne mogu vjerovati da je uopće bio zaključan. Ni ne primim mobitel kak spada, već je spreman.