View Single Post
Staro 02.11.2020., 19:21   #779
tomo19
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Ja sam na svoj nakeljio heatsink a m2 mi je iza maticne... Isto uzeo na ekupi akciji prije mjesec-dva. Po rezultatima rekao bih da je stari model i nastavit cu zivjeti u tom uvjerenju. Instalirani softveri mi mi ne pokazuju model kontrolera.

Znaci 8200Pro je no go...
Ti si ga kupio kad i ja u Ekupi (po postovima, ja 14.9., a ti si rekao da ti je došla dostava 17.9.), predpostavljam da su ista serija, to jest i tvoj je stari.

Citiraj:
Autor grizli1 Pregled postova
Eto meni stigao 8200pro naručen prije nego sam vidio ovo za kontroler i naravno da je došao noviji. Budem ga instalirao pa vidio šta kažu brzine... Nije baš da mi se vraća trgovini i traži neki drugi... Ni sam nisam pametan šta sad
Ma ne vjerujem da je to sad osjetna razlika da se vidi kod "normalnog" korisnika, ali opet čovjeka zasmeta njihovo kemijanje.

Citiraj:
Autor Bub0 Pregled postova
Ja sam se ipak odlučio za a2000, pošto je trenutno 200 kuna jeftiniji od adate, a meni osobno je nebitna brzina, pošto će mi služiti kao drive za igre. Mislim da ja osobno neću osjetiti preveliku razliku u brzini.
Garancije ionako oba diska imaju 5 godina, da toliko izdrži bit će odlično.
A2000 se još poboljšao sa novim firmwareom, pročitaj malo od posta #699, ja sam išao na Adatu jer je bio na akciji u Ekupi za 980kn, sa istom cijenom na rate i za gotovinu, tad je bio skuplji od A2000 nekih 50-70kn na rate, ne znam sad točno.
Kingston A2000 je isto dosta brzi ssd i odlična kupnja.
Stavljam ponovo link kojeg su kolege tad stavile:

https://www.techpowerup.com/review/k...me-ssd/14.html

Vidim da je JC Denton bio brži
tomo19 je offline   Reply With Quote