Citiraj:
Autor xlr
Ja sam na svoj nakeljio heatsink a m2 mi je iza maticne... Isto uzeo na ekupi akciji prije mjesec-dva. Po rezultatima rekao bih da je stari model i nastavit cu zivjeti u tom uvjerenju. Instalirani softveri mi mi ne pokazuju model kontrolera.
Znaci 8200Pro je no go...
|
Ti si ga kupio kad i ja u Ekupi (po postovima, ja 14.9., a ti si rekao da ti je došla dostava 17.9.), predpostavljam da su ista serija, to jest i tvoj je stari.
Citiraj:
Autor grizli1
Eto meni stigao 8200pro naručen prije nego sam vidio ovo za kontroler i naravno da je došao noviji. Budem ga instalirao pa vidio šta kažu brzine... Nije baš da mi se vraća trgovini i traži neki drugi... Ni sam nisam pametan šta sad
|
Ma ne vjerujem da je to sad osjetna razlika da se vidi kod "normalnog" korisnika, ali opet čovjeka zasmeta njihovo kemijanje.
Citiraj:
Autor Bub0
Ja sam se ipak odlučio za a2000, pošto je trenutno 200 kuna jeftiniji od adate, a meni osobno je nebitna brzina, pošto će mi služiti kao drive za igre. Mislim da ja osobno neću osjetiti preveliku razliku u brzini.
Garancije ionako oba diska imaju 5 godina, da toliko izdrži bit će odlično.
|
A2000 se još poboljšao sa novim firmwareom, pročitaj malo od posta #699, ja sam išao na Adatu jer je bio na akciji u Ekupi za 980kn, sa istom cijenom na rate i za gotovinu, tad je bio skuplji od A2000 nekih 50-70kn na rate, ne znam sad točno.
Kingston A2000 je isto dosta brzi ssd i odlična kupnja.
Stavljam ponovo link kojeg su kolege tad stavile:
https://www.techpowerup.com/review/k...me-ssd/14.html
Vidim da je JC Denton bio brži