View Single Post
Staro 02.11.2020., 13:45   #2479
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Da, nije bilo gorega lansiranja nekog komada hardvera i o tome pričamo, a kaj se tiče ove i BUG ekipe, vidiš sam po sebi da je na obje lokacije dosta istih ljudi. Nadalje, provjeri AMD Ryzen temu kad je išla prva generacija, pa Drug Brko je vodil zasebne liste koliko se ljudi javljalo s novom kupnjom. I daleko od toga da je to reprezentativni primjer ukupne prodane količine, ali je itekakva naznaka da nečega ima na tržištu, u domaćim trgovima. Ovaj put, takvu situaciju nemamo s Amperom, gdje god pogledali i koga god znali. Na BUG forumu su se isto tak javljali ljudi koji su postali slike Ampere kartica koje su pak kupili njihovi prijatelji ili poznanici, također neki su kupili vani, pa samo stavili sliku nabrzinu. Kak god se okrene, Ampere kartica nema ni za lijeka.
Citiraj:
Autor guerra Pregled postova
Gle jasno je da kartica nema niti priblizno dovoljno, samo ona izjava da ju ima dvoje ljudi (zato sto je takva statistika na pce) je bila smijesna.
Možda je i ispala smiješna, ali je bila u kontekstu mojeg pitanja unatrag ko zna koliko stranica ove teme - nek se jave ljudi koji su kupili ili znaju nekoga da su kupili.

Na ovaj ili onaj način u cijeloj državi je broj Ampere vlasnika, skoro, pa nezamjetan u odnosu koliko se sve skupa očekivalo.
The Exiled je offline   Reply With Quote