Citiraj:
Autor SlavoS
Realno je da takve kartice, pogotovu dok su "friške" kupuju HW entuzijasti, koji se u pravilu okupljaju na takvim mjestima, no ako ti misliš drugačije slobodno de izrazi, bez srama...... 
|
evo ja ću...
hw entuzijasti izbjegavaju naše forume već duže vrijeme
na poslu imam desetak ljudi koji imaju jači i bolji hw od mene, češće ga mijenjaju i jedini sam donekle aktivni forumaš ovdje ili na bug forumu
kako kaže jedan od njih - što ću na forumu gledat kako se djeca prepucavaju, drugi su već odavno odmaknuli od foruma kao načina komuniciranja, treći uopće nemaju potrebu 'družiti se' na forumima i društvenim mrežama po pitanju svog hw itd. itd. itd.
a što se tiče entuzijasta i foruma... to je već odavno kod nas otišlo u šukurac, jer se entuzijazam uglavnom dijeli na zelene, plave ili crvene, pa onda jedni oduševljeno laprdaju o tehnologiji dok ih drugi pluju i nazivaju fanbojima - sad je to dlss i rt, prije su bili vulkan async i slično, vokabulari su slični, argumenti o broju igara u kojima je tech dostupan također, samo se mijenjaju uloge zagovaratelja i pljuvača, ovisno čije je boje tech