View Single Post
Staro 02.11.2020., 12:21   #2471
picajzla0707
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Citiraj:
Autor SlavoS Pregled postova
Realno je da takve kartice, pogotovu dok su "friške" kupuju HW entuzijasti, koji se u pravilu okupljaju na takvim mjestima, no ako ti misliš drugačije slobodno de izrazi, bez srama......
evo ja ću...
hw entuzijasti izbjegavaju naše forume već duže vrijeme
na poslu imam desetak ljudi koji imaju jači i bolji hw od mene, češće ga mijenjaju i jedini sam donekle aktivni forumaš ovdje ili na bug forumu
kako kaže jedan od njih - što ću na forumu gledat kako se djeca prepucavaju, drugi su već odavno odmaknuli od foruma kao načina komuniciranja, treći uopće nemaju potrebu 'družiti se' na forumima i društvenim mrežama po pitanju svog hw itd. itd. itd.

a što se tiče entuzijasta i foruma... to je već odavno kod nas otišlo u šukurac, jer se entuzijazam uglavnom dijeli na zelene, plave ili crvene, pa onda jedni oduševljeno laprdaju o tehnologiji dok ih drugi pluju i nazivaju fanbojima - sad je to dlss i rt, prije su bili vulkan async i slično, vokabulari su slični, argumenti o broju igara u kojima je tech dostupan također, samo se mijenjaju uloge zagovaratelja i pljuvača, ovisno čije je boje tech
picajzla0707 je offline   Reply With Quote