Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.11.2020., 23:47   #52430
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
CC je barem dvije-tri godine bila na izlistu prvih mjesta kod zakljucka preporuke. Ali to je stvarno nije vazno, pricamo i u najgorem slucaju o kvalitativnim razlikama. CC imam na gradskom, a inace sam bas ljubitelj GY-a. Prosle su bile bas GY, druga ili prva generacija cjelogodisnja. Na CC nemam prituzbe ni po jednom parametru, ali ne pamtim gumu koja vise skuplja kamencice. Kad god perem auto, a perem najmanje 2x tjedno, uvijek nekog kapitalca skinem s gume. Prosle godine mi se saraf pod kutem (?) tako lijepo usarafio u gumu, da sam mislio da ce se morati krpati ili gore, kad tamo, vulkanizer izvukao saraf (5 cm sigurno) a gumi nista.
Ako si pratio od kad je izašla bila je prva (naravno ovisno o testovima) kasnije su je počeli stavljat niže jer je već dugo na tržištu 5 god i ove godine su izbacili G3. Al kako si rekao totalno nebitno ... CC ti diže stvari s ceste zbog velikih utora između lamelica .. to je normalno.
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Ako nexen ne valja ne valja ni hifly koje sam imao u veličini 245/45/18. Na snijegu losije od drugih ali po pljusku i kisi odlicne. Nakon njih dunlop ws5 pa michelin pa4. Ne vidim razliku osim u trajanju, buci i udobnosti zbog profila i velicine, hifly najbucnije i najkrace trajale (15000km- navukao nekako 2 zime ,ostalo brdo mesa ali malo popustile na snijegu pa sam mijenjao) ali komad 600kn naspram 1400 dunlop i michelin. Da napomenem,nisam rally vozac ali vozim po autocesti puno, lokalno manje ali ni hifly ni ostale nisu mrdnule s ceste po pljusku. Govorim o zimskim. I da, moj auto jede gume , 20000km i vec izgube 70% performansi. Samo zelim reci da je glupo nesto komentirat bez isprobavanja pa sam naucio ne stvarat misljenje dok ne probam ili ako bas svi imaju losa iskustva
Da kužim, ako nexen nevalja nevalja ništa to hoćeš reć? Kineske gume ... njih uopće neću ni komentirat. Ja sam kroz život se naučio da ne moram sve isprobavat da bi znao ocjenit kaj valja kaj ne valja. Isto kao što znam da će mobitel od 500 kn biti sranje naspram flagshipa. A ti još moraš očito puno toga naučit. Uspoređivat hilfy sa Dunlopom? To možda sa nekim starim dunlopom 10 god koji si dobil sa alu felgama ... ta usporedba bi mogla proć.

Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
Nisi vozio. Ovo što si rekao nije ni najmanje točno.
Ti znaš kaj sam ja vozil? Daj se saberite malo ... ak je tebi dobra kupi i vozi. Uspoređivat to smeće od gume sa dunlopom i sličnim ... mislim stvarno non-sense. Imao sam nexen kad su došli na hrvatsko tržište odmah su mi došli njihovi distributeri/prodani predstavnici nudit dobru gumu za malo para ... to ne postoji ... to sam se uvjerio već puno puta u životu.

Bitno je da ste vi nahvalii smeća od guma al to je normalno jer ništ ne košta pa mora biti super kakva god da je. Naravno da se troši ... nakon 10k možeš ju bacit ako se ne troši onda je plastikana koja traje 100k ... kao i svaki jeftilen.

Citiraj:
Autor buljaka Pregled postova
To je Xenon. Trol koji samo flejma. Ignoriraj. Na svim temama spamma sa glupostima.
Pa tebi su svi trolovi koji nemaju isto mišljenje sa tobom. Pardon sa googleom.
A zato si ti iskusan na svkoj temi ko dijete u jaslicama

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Ako ovaj CC ima ikakve veze s Primacy serijom, onda ne diram ni štapom. Jedna od rijetkih guma kod je već drugu godinu plastična, treću za baciti.
To ti je isto kao i sa Energy Saverom.
Xenon je offline   Reply With Quote