View Single Post
Staro 01.11.2020., 20:39   #2442
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Obzirom da ko i većina pratim sve ovo kaj spominjete, pa i više od toga, a opet ni jednom nisam linkal Wccftech i tome slične pizdarije, ispada da ja navijam da nema Ampere kartica ili još gore da guerra ne uspije dobiti svoj model, tak da mi sad nije jasno zbog čega i na koju foru ja pričam gluposti, jer mi je dosadno zbog COVID-19 situacije, te pri tome dramatiziram samo da se piše o nečemu, dok vi ostali komentirate istu stvar, ali to je OK, jer ste sami sebi određene stvari protumačili kak vam paše. I OK, ako vi mislite da će nVidia magično dobiti 7nm TSMC kapacitete, tj. da će TSMC njima dati prednost, pred AMD-om koji nakon prelaska na 5nm, još uvijek ima za Zen 2 i obje konzole itekakve potrebe - jebena matematika, nema kaj. Isto tak, ako mislite da nVidia neće sljedeće ljeto imati RTX 4000 da vam svima na pladnju servira još jedno hladno predjelo, onda jebiga - slabo vi to pratite.

Mislim, o čemu mi tu pričamo - kartica nema - rijetko ko ih može kupiti - CEO firme ima službenu izjavu da nema nade do 2021. i sad ja dramatiziram i navijam da netko ne kupi Ampere kojeg eto - nema.

Ajde molim vas, nemojte se zajebavati. Usrali su stvar kak ju nisu usrali nikad dosad i nemate se potrebe srditi, jer ionak nitko od nas nema kontrolu nad tim.

Zadnje izmijenjeno od: The Exiled. 01.11.2020. u 20:45.
The Exiled je online   Reply With Quote