View Single Post
Staro 01.11.2020., 15:18   #734
begi
Premium
Moj komp

begi's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Moje viđenje utrke. Ne umanjujem sposobnosti Rikarda, ali zbog strateške greške Perez je oštećen, mogao je završitii na postolju i završiti kao vozač dana, a startao je 11. Sad zamislite vozača sličnog kalibra u RB. Sa druge strane RB prati peh, ali ništa strašno,

zadržaće on drugu poziciju zahvaljujući sjajnom Maxu, a ova utrka je dobro došla da se konačno da out Albonu, ne znam zašto ga toliko štite. Alfa Tauri sjajan, žao mi je Gaslija
, i želim im sreću u borbi za 6. mjesto sa Ferarijem. Mercedesu čestitke na još jednoj tituli, a kako stvari stoje gledaćemo još 7-8 godina njihovu dominaciju. Ovo što se sad
Max može s njima utrkivati je što su obustavili razvoj bolida za ovu godinu, a već na početku iduće sezone će imati opet 0,5-1 sec ispred RB. Imam osjećaj da inače nekad imaju i veću prednost, ali je doziraju kao da bude uzbudljivo, a da ipak pobijede. Trka za treće mjesto ostaje otvorena, a konkurenti najveći su pink i žuti, tj nosioci posla Perez i Rikardo. Kao što reče Drug, Meclaren popustio u drugom dijelu sezone. Honda kakva je da je , volio bi da RB otkupi pogon, ali se zamrzavanjem razvoja protivi Reno i Ferari.

Kako bilo da bilo iduća sezona bi trebala biti zanimljiva, bar u borbi za drugo mjesto, gdje očekujem vraćanje Ferarija, jer ove godine je dotakao dno.
begi je offline