Citiraj:
Autor MadBoY
Ljudi moji opet se brinete zašto netko svoje novce troši na ono što želi.
Ako netko od vas ne vidi više od 24 fps, super za vas! Pustite ljude koji žele imati 360 Hz monitor da uživaju.
Ako ja igram cijeli dan jednu te istu igru i hoću imati milijun FPS-a onda ne vidim zašto to drugima smeta.
|
dapače, dobro si to rekao, ali ja pcekspert smatram ekspert mjestom, dakle, vjerujem da se ljudi informiraju baš u smjeru što dobiti najbolje za najmanje novaca ili ti ga best buy
Citiraj:
Autor thekingnoa
Serija 5000 je toliko skupa da serija 3000 se nece prodavati u bescijene kao sto je bilo prosle godine, steta, bas sam mislio ubosti 3700x ali ne bude on 1200kn ni blizu
|
heh da, pa baš zato ja u 'jednadžbi' imam taj 2700x jer on po meni je pao s cijenom, a mislim da će još pasti i više, ali zato taj, 3600x neće.
Po meni 500kn koliko je, i bude 3600x skuplji od 2700x nije toliko jači, dapače, to koliko je 3600x bolji u igrama, 2700x nadoknadi u radu...
inače, vidim da neki ljudi izvuku jack-pot sa 3600xt, ali on je po meni opet kocka, jer ne dobiju svi taj jack pot a i osjetno je skuplji od 2700x...
ali dobro, ajde da vidimo kaj se bude desilo za cca 7-10 dana, budemo, možda, pametniji