Citiraj:
Autor panasonic
Zašto uopće ti ispunjavaš jamstveni list?
To ne radiš ti, to je posao trgovca da ispuni jamstveni list i ovjeri ga potpisom i pečatom.
Ako ga nisu ispunili onda jednostavno uz taj jamstveni list priloži račun.
|
Zato sto su trgovci prelijeni da ispunjavaju jamstvene listove i vec sam u vise trgovina morao ici NAKON sto sam narucio aparate za stan da mi lupe zig na svaki jamstveni list iako su tvrdili da njihov racun sam po sebi vrijedi, no to mogu tvrditi nekom drugom s obzirom da u svim produljenim kao i osnovnim uvjetima jamstava proizvodaca pise da jamstveni list mora biti ispunjen. Zivim u drzavi u kojoj zivim i meni se ne da natezati s tetama na info pultevima koje se cude sto uopce dolazim potvrditi jamstveni list i misle da je to nesto sto se vise ne radi. Nisam placen da ih educiram. Obisao sam sve trgovine u kojima sam kupio uredaje i trazio da mi potvrde jamstvo i oni su lupili zig, a ja sam doma u miru popunio ostatak sa svojim podacima,serijskim i PNC brojem. Nitko ne moze tvrditi da to nije ispunio trgovac. S druge strane mi reci kako bih ja trebao nakon sto sam dobio uredaj koji ima 40kg reci glupom trgovcu da mi upise serijski broj i popuni jamstveni list? Da dode doma kod mene ili da ja izvadim element iz kuhinje i nosim ga natrag ili da vjeruje slici na mom mobitelu? Uglavnom nije vise bitno, upisat cu cijelu liniju koja se nalazi pod brojem racuna. Vjerujem da je to sve broj i ne moze biti krivo.