View Single Post
Staro 01.11.2020., 02:32   #586
anita2
Premium

Datum registracije: Feb 2007
Kao prvo, stvarno ti hvala na trudu i vremenu, udubljivanju u zavrzlamu koju sam ne baš sretno opisala i "vraćanju na tračnice".

Nisam niti primjetila da sam za Huawei stavila link u kojemu ga ne zovu B535, ali znala sam da je to jedan te isti uređaj. Njegova je kupnja vani bila predviđena samo u slučaju da ste mi rekli da se simice i ruteri naših operatera ne mogu kombinirati. Budući da nije tako, nema smisla, jer je u HTu cijena daleko bolja.
Jako je bitno ovo s promjenom količine prometa kad nastupi žičano doba. S tim nisam računala.
Sve ostalo štima, pod uvjetom da ZTE uspijem prodati jer, iako je novi, neće imati garanciju. To isto ovi u A1 govore ljudima: ako skineš naljepnicu s utora simice, ne priznaju garanciju.
I sve što sam čitala o usporedbi Huaweia i TP-Linka, svodi se na isprobavanje na konkretnoj lokaciji i oko toga se ovako na forumu ne može ništa tvrditi.

No dobro, sad je sve jasno. Krećemo s internetom posvuda i B535 i onda dalje step by step. Koji kabel se preporuča? On isto mora biti CAT 7 kao i router, ne?

Hvala još jednom!

Zadnje izmijenjeno od: anita2. 01.11.2020. u 02:38.
anita2 je offline   Reply With Quote