View Single Post
Staro 31.10.2020., 23:52   #8731
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
nemoj komentirati nesto sto nisi probao..
razumijem potrebu da budes skeptican, ali budi otvoren prema mogucnosti da si mozda u krivu..

ja ne igram igre, nego ja igram samo jednu multiplayer online igru (prije toga sam isto igrao samo jednu igru, vrlo slicnu u taktickom smislu kao sto je ova), i tu igru igram jako dugo , trenutno na low detaljima na fullhd rezoluciji..
i sad se ti pitas gdje je razlika ?
vec u startu smo razliciti zar ne? ne znam da li ti znas nekog da je igrao neku igru 5000+h? Samo jednu igru, uglavnom iste mape? E pa sad znas

u PVP igrama kao sto je moja, lowping+highfps+highrefreshmonitor+lowinputlagg se direktno osjeti u igri.. ako zelis da ti objasnim kako i zasto na competitive nivou gdje igraci imaju minimalno 2000h cesce 5000h pa na vise, i sve se osjeti, bolje da se nastavimo dopisivati na private poruku jer ovdje samo spamamo..

razumijem da single player igranje nije toliko zahtjevno, pa je tu stvar vise da bude ugodno..jer ne zavaravaj se, kad se okreces za 180° , ono kad su nagli potezi misem, ti na 60Hz monitoru jedva da znas di ti se nalazi tocno mis/strelica, a kamo li da jasno vidis neprijatelje i njihovu glavu koju ciljas.. A kad znas napamet mapu i timinge itd, doslovno osjetis milisekunde .. ne znam kako drugacije da ti do docaram. doslovno da taklo se izrazim mozes i mjeriti koliko je bolje, jer kada sam presao sa 75Hz na 144Hz moj je score skocio doslovno za 30%! (razlika iznad 144hz je u mom slucaju teze mjerljiva, jer FFA mode je previse random, a 144hz daje vec jako puno, ali dobro sad pustimo te finese xD )

cesto pocetnici misle da su takvi igraci haxeri, jer ne mogu vjerovati da je razlika..
skill je uvjek presudan, tu se nemamo sta zavaravati, ali tehnologija je takodjer nuzna uz talent, nemoj se zavaravati..

ti kad gledas - gledaj sebe, i sta tebi treba, a pusti mene i moje potrebe

ja ne kazem da je 2700x los procesor, to nikako.. ali isto tako onda mozes uzeti i 2600 non X tvojom logikom i nebi bilo razlike
tako da sve je to individualno, s obzirom da je sirok izbor.. u svakom slucaju uzmi, i kako si i sam objasnio, vjerujem da ces ti biti zadovoljan

ja cu pricekati 5*** seriju, jer mi treba veci low FPS , a i opcenito volim u zadnje vrijeme klikati po svom PCu i volim sto radi super brzo lol

ne tako davno nismo ni imali izbor, vise manje vecina foruma je kupovalo dva-tri proizvoda koja su pokrila 99% potreba svih..
danas je moguc i fine tuning u izboru pa je tesko reci sta je best buy - nego to vise trebaju ljudi gledati svatko za sebe

ja, mozda lijecim komplexe srednjih godina, ili tko zna sta vec, ali opet mogu si priustiti za sad (da pokucam) i kad me veseli, neka je..
opet jeftinije nego da trosim na auto ili neke druge stvari sto moji vrsnjaci rade xD

MojSkuter
---------------------------------PEACE

Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 01.11.2020. u 00:50.
Eladio je offline   Reply With Quote