View Single Post
Staro 31.10.2020., 22:56   #8730
Neo2001
Premium

Neo2001's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
da, to je istina da nemaju svi ljudi istu potrebu, ali nisu mi niti jasni ti testovi, ljudi koji rangiraju procesore...

zakaj se komp 'rangira', ocjenjuje s time kakav je u igrama, to mi nikad nije bilo jasno...
dozvolite, gamer si, nemaš love, ok, super, kupiš stari monitor 1280x1024 i igraš se na 100+ framova sam tak, nikakve kartice od 6 tisuća kn ti ne trebaju...

ovo, 280hz monitor, super, ako si dr. i gledaš neki nalaz, sliku, uživo...
ali za igrice, alo, ljudi, koliko je ono playstation II imal fps, 50
i igralo se super, niš nije bilo premalo...
jedinica je imala ako me sjećanje dobro služi, 30!

znam, vrijeme ide, tehnologija je sve bolja, ali zašto se bezveze mučite, i sebe, i hardware, a i svoj novčanik...
280hz, moš si misliti kak buš bolji gamer na tome, ako u to vjeruješ, ah, ne bi htel dalje komentirati pa koliko ja znam, samo rijetki ljudi, ali zbilja rijetki, mogu vidjeti razliku s 144 na više...
144hz, ajde još tako tako, ali sve više od toga, ako se mene pita, je kategorija birtija i znaš kakav hardware imam..., a na komp gleda youtube, piše par postova na forumu, i napravi neku tablicu u excelu ili wordu

svaka čast, znam da postoje ljudi kojima zbilja trebaju zadnji % snage, ali ti su tu, na forumu, jako jako rijetko, a boli ih ona stvar jel to košta 1000 ili 10000 kn, kad je posao u pitanju, zna se kaj se kupuje...

po meni, 1200kn za 2700x ovih dana, a i u nekoj skoroj, kratkoj budućnosti je dobro, pametno uložen novac. Na kraju krajeva, ako se kupi neka dobra, čitaj, skuplja ploča, pa osobno mislim da se na tom hardwareu da izdražati i više od 5 sljedećih godina. Znači danas 2700x a za 5 let 5800x i imaš i dalje super komp.
Neo2001 je offline   Reply With Quote