View Single Post
Staro 31.10.2020., 20:31   #1297
SympForTheDevil
Registered User

SympForTheDevil's Avatar

Datum registracije: Sep 2019
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
...

Dosta je cajta proslo od zadnjeg upisa u temi, neki su obrti propali, neki postali gori nego su bili, ali prije pola godine, ostao sam u cudu, kad sam vidio cijene pizza u Centru. 50-tak kuna, zapravo i malo preko za fungi picu.

Onda mi veli dostavljac iz Centra, da oni zapravo ne bi kruha imali bez dostave. Dostava je primarni izvor zarade. Ne mislim na bolestine i ine razloge, vec gostiju s nogu je sve manje.

Stranci nisu previse fascinirani doci u HR i jesti pizzu, kad traze nesto nativnije iz domace ponude, ako pak i zele baciti u kljun pizzu, onda imaju na svakom koraku pekaru, gdje mogu uzeti malu pizzu, za 5x manju cijenu. Onaj koji casti, ne vodi vise frendove na pizzu, jer to mu je sad previse. Jedino kad se od doma zove, onda se moze i nekoliko pizza naruciti, jer od doma se lakse novci izvlace.

I tako, ne bas bistra racunica za jednu pizzu, cini da obrti pomalo preko vikenda zivotare i prezivljavaju od dostave.

Isto tako, nekakva cudna kupovina nekoliko obrta po Centru, vlasnici bas nisu jasni, a ja necu biti nametljiv, ali imaju identicne template stranice, identicna radna vremena, gotovo identicne menije, jedino su nazive zadrzali individualne.

Eto, toliko za veceras. Pojeo jednu u Ljubljani ljetos, pomalo ITA receptura, solidna.

...

...
I Žac je brijem zatvorio lokal I samo dostavu roka
SympForTheDevil je offline   Reply With Quote