Skoro da se nema kuda. Bio tehničar neki dan, kad sam mu pokazao da je s druge strane iznad ulaznih vrata kutija sa svim osiguračima za kuću i da su dva susjedna zida puna el. vodova unutra sam je rekao da neće ni slučajno tu bušiti

U stan mi ulaze 2 parice, kutija s telefonijom i kutija od optike su jedna kraj druge ispred ulaza. Jedna parica mi izlazi u dječjoj sobi, a druga na drugom kraju stana u uglu dnevne. Jednu počupam i još mi jedna ostane. Tako da ću negdje u dnevnoj morati sakriti ONT.
Ili to ili me čeka riskantno bušenje i kabliranje po stanu. Nabavio sam kabel i ako neće on, ja ću provući kabel kroz postojeću instalaciju pa neka ga testira i priključi ako je ok.
Uspio sam dočekati korisničku na tel., vele da po tom SMS dopisu koji mi je došao ni slučajno ne radim potvrdu jer da onda odmah kreće rok od 14 dana. Rok za priključenje je 30 dana pa mi se može dogoditi da mi istekne zakonski rok za raskid ugovora, a da me nisu niti priključili
Navodno su mi to trebali unaprijed reći. Po njima je sve riješeno i samo čekam tehničara. Potvrdu dajem kod primitka prvog računa i otada ide zakonski rok od 14 dana. E jesu usklađeni, jebe lud zbunjenoga...