View Single Post
Staro 30.10.2020., 22:21   #12
tpm4
Premium
Moj komp

tpm4's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor postar1 Pregled postova
Jučer je djetetu prestao raditi mobitel, dok je bilo u školi. Broj je bio na bonove i u vlasništvu je već nekoliko godina, uredno nadoplaćivan račun (kartica nije istekla). Naravno dok sam je pokušavao nazvati šok, umjesto djeteta javlja se stariji muškarac, ne želim opisivati što sve prođe kroz glavu u taj tren.
Naknadno je potvrdio da je taj isti broj dobio ugovarajući pretplatu. Operater se pravi grbav, nazvat će kad utvde u čemu je problem
Ima li tko sličnih iskustva i što napraviti?
Agent kojeg si dobio kod operatera nema prava pristupa tim informacijama, moze jedino otvoriti ticket da to netko iznad njega rijesi.
Dobro je da si se zalio hakomu, ali ako je broj od pocetka bio u tele2 i nikada nije mijenjao mrezu mislim da hakom nema zapis ciji je broj.

Oni broj nebi smjeli reciklirat ako nije bio neaktivan nekoliko mjeseci. Za ovo imas dokaz, ispis poziva sa svog broja na djetetov prije nego je aktiviran novi sim.

Mislim da im se najprije ovdje dogodila neka greska i da je broj upao u reciklirane ili slobodne...
Uglavnom vjerovatno ce ti ponuditi novi broj jer je to njima sada najlakse rjesenje. Opcija ti je borba s njima, uz pomoc hakoma. Trenutnu simicu cuvaj jer preko njezinog id-a bi tele2 morao moci vidjeti koji je broj bio prijavljen na nju.
tpm4 je online   Reply With Quote