Citiraj:
Autor guerra
@picajzla0707
Navodno je implementacija RT-a kod Big Navi-ja u najmanju ruku losa. Znaci u igrama gdje je AMD direktno suradivao sa devsima razlike sa OFF i ON su gotovo nikakve.
AMD Helped Godfall and Dirt 5 Devs Implement Ray-Traced Shadows, Though It’s Barely Noticeable
Sad treba vidjeti kako ce ona prica "Ali AMD ima konzole pa ce im RT implementacija biti brza/bolja/jednostavnija." drzati vodu. Ako to ovako izgleda nakon suradnje sa nekom igrom i to bas onom koju su uzeli za svoju prezentaciju bojim se kako ce izgledati kad sa nekim ne suraduju do te mjere...
Na kraju ispada ono sto sam rekao preko u Ampere temi, onaj tko zeli RT ce zaobici Navi, a onaj tko samo zeli raw performanse ce ih i dobiti.
|
Gledam ovo i gledam slike na linku... i ne razumijem po cemu zakljucujes da su razlike drugacije/losije nego kad se RT koristi na nV karticama?
OK, performanse ce mozda bit losije na Navi2 nego na Ampere (po glasinama, jos ne znamo), ali ne razumijem otkud ti zakljucak da je razlika u prikazu sa RT on/off rezultat slabijih RT performansi RT jedinica na Navi2 u odnosu na Ampere?
Mozda su trebali nabit neku reflektivnu povrsinu pa da ti pomislis kako je razlika "WoW!"?

Pa RT on i off razlika nije puno drugacija ni u npr. Tomb raideru... a napravljeno je primarno za RTX grafe...
Ne znam, meni je ovo izvlacenje zakljucaka "iz guzice"(ne samo s tvoje strane nego i sa stane WCCF techa)... k'o da vidis blitvu i zakljucis da je navodnjavanje lose jer je salata premalo zelena po tvom misljenju... tehnicki obje je povrce, mozda iz istog ili mozda razlicitog vrta, ali ne znam otkud zakljucak da je zato blitva sigurno lose navodnjavana. A realno nisi siguran ni da je salata lose navodnjavana
E jesam ga sad objasnio!!