View Single Post
Staro 29.10.2020., 21:41   #3220
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Pentel33 Pregled postova
Ukratko, nemas vremena za nista, posao te ubija, stalno si na terenu, 2-3 sata u autu, jedes smece, dolazis doma navecer itd...

I kakav savjet tocno trazis?
Meni se jedini logican savjet namece da potrazis drugi posao koji nije toliko naporan, pa taman i bilo manje para jer je valjda zdravlje bitnije od para.

I nije cudo sto se kolega Ziiky sprda s tom spravicom koju zelis staviti pod noge, to je neefikasno smece koje se prodaje naivcima, koristit ces 3 dana i gurnit u stranu, apsolutno nista neces postici.

Ali ako mislis da si s time mozes nesto pomoci - super, probaj pa nam javi dojmove.
Kolega Zuki je jednostavno mogao reć:
"vidio, kupio, štogod" smeće je i raspast će se za mjesec dva i bacit ćeš nofce.
To što pametnjaković misli da je popio svu pamet ovog svijeta i je drugi par opanaka.
Jedno je mislit kako su sve samo isprike, a drugo je kad ti se život od bolesti krene raspadat pa malo prošetaš psihologu da te pegla u vugla.
Da ne idem dalje u detalje...
A za "glupu ideju", kako sam i napisao, slabo je cijela industrija već oko toga.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote