View Single Post
Staro 29.10.2020., 21:16   #3216
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Dobro sam ja procitao njegov post, al isto tako citam između redova i opet kažem da je ideja glupa. isto tako sam procitao da voli papati, da je pretio i da se slabo krece. Sad kad sat kuca "5do12" i kad boli kicma sad bi on kao trenirao, al i dalje ne bi eliminirao glavni problem nego eto, dosao je na ideju da hoda uz komp.
Za svoje stanje kriv je iskljucivo on sam. Nitko drugi. Kritika ga jedino može pokrenuti.

Uhvati se u kostac sa problemom, izađi van napravi kvalitetan trening i to je to.
Dal je uopće (on ili ti) pogledao trening koji sam mu linkao. Namjenjen je bas takvima da polago grade aerobnu bazu i tope salo.
Al ne. Lakse je braniti svoje glupe stavove nego se malo oznojiti.
Može.
Sad samo objasni gdje je "stav" ako radiš u IT branši kao terenac.
Dakle, 2+sata dnevno u autu, ostatak za kompom i normalno trebalo bi i učit da pratiš trendove.
+ ostale obveze, žena, deca i tako te neke sitnice...
Onaj dio da se dolazi doma u 7 navečer, a i to je rano, nisi pročitao?
Yebeš treninge, aj' ti meni objasni planiranje obroka, da se ne jede smeće, za terenca, a ja ti iz opklade sad odem otrčat 5km. Može pratit tko god oće.
IMHO za tebe ima 2 dijagnoze:
a) sereš kolko si dug i širok
b) životne obveze ti netko drugi odrađuje, jer je gospon na "treningu".
A ovo 5do12 ima, pazi sad, svaki drugi u branši. Ne treba baš puno da se dođe do toga. Samo u tvojoj glavi...
To što si ti mene zamislio da se nisam nikad iz fotelje digno je tvoj i samo tvoj problem.
FYI, trčao sam, dok je bilo vremena, 15km redovito u 80min.
I pored svega, još si i doktor. Onaj stvarni, koji nije u tvojoj glavi, je strogo zabranio napore bez fizijatra.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.

Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 29.10.2020. u 21:23.
Pomo je offline   Reply With Quote