Citiraj:
Autor WraGG
Opet nisi skuzio, a i da jesi stvarno ne kuzim odkud potreba za ruganjem.
Ali evo opet cu ti objasniti i to bez ruganja: Covjek ima nacetu kicmu. U takvom stanju mu je sjedenje a i stajanje na jednom mjestu iznimno opasno. Posto ima stojeci radni stol na poslu to moze rjesiti tako da ispod ubaci traku za hodanje i tako izbjegne to rizicno stajanje na jednom mjestu a uz to se i malo razgiba kao bonus. Vec je naveo da ima psa i redovno hoda i vjezba. Ovo je rjesenje iskljucivo za na radnom mjestu da ne treba jos vise naprezati kicmu dok radi.
Jel sad jasno ili ces se i dalje rugati bez da si procitao post?
|
Dobro sam ja procitao njegov post, al isto tako citam između redova i opet kažem da je ideja glupa. isto tako sam procitao da voli papati, da je pretio i da se slabo krece. Sad kad sat kuca "5do12" i kad boli kicma sad bi on kao trenirao, al i dalje ne bi eliminirao glavni problem nego eto, dosao je na ideju da hoda uz komp.
Za svoje stanje kriv je iskljucivo on sam. Nitko drugi. Kritika ga jedino može pokrenuti.
Uhvati se u kostac sa problemom, izađi van napravi kvalitetan trening i to je to.
Dal je uopće (on ili ti) pogledao trening koji sam mu linkao. Namjenjen je bas takvima da polago grade aerobnu bazu i tope salo.
Al ne. Lakse je braniti svoje glupe stavove nego se malo oznojiti.