View Single Post
Staro 29.10.2020., 20:03   #949
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor damba_ Pregled postova
Prije kupovine sam im poslao mail
Iz tog odgovora si mogao vec zakljuciti da razgovaras sa budalom tj. trgovcem kojem je posao da proda, naglasavam ono da proda...

"Navedeni model podrzava novi signal"

Koji to novi signal ? Jel HEVC signal ? Pa nije te ni slagalo/la puno, podrzava dvb-t2 "novi signal" u odnosu na dvb-t stari signal.
Susjed je tak mutav da ne zna traziti specifikacije televizora u trgovini nego kupuje jer mu je "susjed" rekao da to je to... ?

Razumijem nezadovoljstvo i ogrcenost susjeda i tebe no ako si htio obavit posao kak spada onda si sa njim trebao do trgovine pa citati specifikacije televizora
jer ti je materija poznatija nego njemu ili ako je vec taj susjed sam isao po njega sto mu nisi rekao da cita ? Ja ne mogu vjerovat ako se vec fizicki nadjem u trgovini, dakle
da ne kupujem online, da bi nesto mogao kupiti a da ne trazim kakve papire u vidu manuala ili specifikacija, tak sam kupio frizider, tv , masinu itd... pa fuckam ja sta pise na onim njihovim
sarenim etiketama, daj papir da vidim sta kupujem, pa za gusanu pec sam trazio papir od iste mada tu ne vidim sta sam mogao krivo kupiti al ima ljudi koji kupe pec pa se cude zamjeni samota nakon jedno godine.

Koji qujac je sad taj samot i kak to tako puca a pec gusana...

Susjed nije kriv, covjek nezna, niko ne zna sve niti mu je mozda tehnika mozda fah... uskocio si, ti si kriv.

edit:

Jel imate papire od televizora kojeg ste kupili ? Dosao bez papira, specifikacija ? Garancija itd... jeste citali kad se otpakirao ?
Ako u DE manualu pise HEVC - NEIN, jel manual mozda preveden bez tog djela ? Nigdje nemate specifikacije tog proizvoda u papirnatom obliku ?
Ah da... da niste slucajno sve papire bacili nakon otpakiravanja ?