Citiraj:
Autor silver_tip
Ma ne podrzava ni sa stickova ali necija nesposobnost citanja specifikacija kod kupovine bilo cega je zadivljujuca. Kasnije su svi krivi.
Na svakom letku ljepo pise negdje u cosku: ne odgovaramo za tocnost opisa i slika navedenih artikla, nije da ne pise...
Na samsung DE ima user manual bas za tocno taj model, dvb-t2 - x264 kodiranje bilo tv signala ili multimedie.
Da je na letku pisalo da tv pece jaja kad je ugasen, lik bi ga odnio doma i cekao jaja... ne razumijem zasto je tesko od trgovca traziti tocne specifikacije ?
Zasto nije trazio manual od tv-a pa sam pogledao sta tamo pise pa ako slucajno ne pise x265 hevc u manualu kao sto se moze vidjeti na DE stranicama da pise
HEVC - NEIN, najevo krug i trazis drugi model...
U istoj trgovini, doslovce fizicki istoj sam godinu prije / 4g. kupio Grunding tv, ima HEVC ali sam trazio vrazji manual od tv pa ljepo u cosak trgovine i citas, sva roba mora imati
specifikacije na RH u skracenom ili na ENG u malo duzem obliku pisano, pa nije to kupovina TV-a na Osjeckoj auto-pijaci od garavih pa se cjenkas no Lega sve radi, sve podrzava.
|
Prije kupovine sam im poslao mail u kojem sam ih pitao podržava li taj TV HEVC i oni su rekli da podržava (vidi privitak).
Prije kupovine sam pitao prodavač, isto je rekao da ima.
U letku nije pisalo da ne odgovaraju za točnost opisa i slika nego:
Ne preuzimamo odgovornost za tiskarske greške i razlike u bojama.
Evo i letka pa možeš i sam provjeriti:
https://issuu.com/catalog.hr/docs/em...6.-25.09.2016.