View Single Post
Staro 29.10.2020., 12:59   #943
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
će ispasti da tv podržava HEVC sa stikova
Ma ne podrzava ni sa stickova ali necija nesposobnost citanja specifikacija kod kupovine bilo cega je zadivljujuca. Kasnije su svi krivi.
Na svakom letku ljepo pise negdje u cosku: ne odgovaramo za tocnost opisa i slika navedenih artikla, nije da ne pise...

Na samsung DE ima user manual bas za tocno taj model, dvb-t2 - x264 kodiranje bilo tv signala ili multimedie.
Da je na letku pisalo da tv pece jaja kad je ugasen, lik bi ga odnio doma i cekao jaja... ne razumijem zasto je tesko od trgovca traziti tocne specifikacije ?
Zasto nije trazio manual od tv-a pa sam pogledao sta tamo pise pa ako slucajno ne pise x265 hevc u manualu kao sto se moze vidjeti na DE stranicama da pise
HEVC - NEIN, najevo krug i trazis drugi model...

U istoj trgovini, doslovce fizicki istoj sam godinu prije / 4g. kupio Grunding tv, ima HEVC ali sam trazio vrazji manual od tv pa ljepo u cosak trgovine i citas, sva roba mora imati
specifikacije na RH u skracenom ili na ENG u malo duzem obliku pisano, pa nije to kupovina TV-a na Osjeckoj auto-pijaci od garavih pa se cjenkas no Lega sve radi, sve podrzava.