Vidim tu par topica gdje pricate o specificnim problemima i savjete dajete za specificne kamere. No mene zanima koje kamere, sto gledati i na sto paziti?
Meni bi trebalo za 2 sobe, znaci 2 kamere, da mogu preko mobitela nadgledat klinca dok me nema u kuci, i da mogu pricat s njim. E sad veci problem je montaza, trebao bi cim jednostavniju montazu, sad neznam jel te kamere trebaju direkt struju pa opet moram busit pola sobe, to bi najradije izbjegao.
Vidim neke imaju 2MP, 3MP, znam da je vise bolje, ali sto je najbitnije za kameru koja nadgleda do max 5m, znaci sobu, koja oznaka je ta wide gledanje, da ima siroki kut. I na sto moram paziti da mogu to sve pratiti preko mobitela. Citao sma nesto da neke kamere su vezane za cloud pa onda dok firma se ugasi ugase se i kamere... To bi htio izbjec. Imam doma ultra brz internet pa predpostavljam live stream nije nikakav problem.
Ajd mi neku uvalite ili tu domacu ak je dobra cijena ili mogu naruciti i sa Aliexpresa.
Gledao sma ovu
Anram WIFi 1080P
Iz francuske mi dodje za 2-7 dana sto bi bilo fantasticno, samo neznam jel je mogu zmontirat sam ili mi treba netko da probusi struje i provuce kable.