View Single Post
Staro 29.10.2020., 10:18   #932
simba
Premium
Moj komp

simba's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Xenon Pregled postova
Ima smisla jer se radi o LTE filtru kojeg očito vaš antenski sustav nema. Filter služi kako bi spriječio smetnje i poteškoće sa signalom koje uzrokuju bazne stanice mobilnih operatera. I sad već smeta 4G u pojednim kvartovima ovisno o jačini signala i pozicijama baznih stanica al većinom sva nova pojačala već u sebi imaju ugrađene filtere. Dal je potrebno sve mijenjat ne znam ali obično se on može dodatno ugradit isto tako mora vam podesit sustav za novi DVB-T signal.
Realno nitko nije ni bio gore vidit jel ima filter ili nema, samo da se mora napraviti izmjena u svim zgradama. To je bila poruka upravitelja svim predstavnicima zgrada u gradu. Ima li upravitelj neki postotak u tome ne znam, ali i to ne isključujem.
A problema sa signalom nije bilo ni na DVB-T, a prebačeni smo prije par dana na DVB-T2 i opet nema nikakvih problema za sada.
Nije problem zamjena, ali da netko tako lupi cifru i kaže da svu opremu gore moramo praktički baciti bez da je i pregledano šta imamo je malo čudno, pogotovo kad znam koliko taj čovjek ima love i kakve aute vozi...
Za sada nećemo ništa mijenjati nadam se, ako ikad bude smetnji onda ćemo reagirati.
simba je offline   Reply With Quote