View Single Post
Staro 28.10.2020., 18:45   #3200
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Opet nisi skuzio, a i da jesi stvarno ne kuzim odkud potreba za ruganjem.
Ali evo opet cu ti objasniti i to bez ruganja: Covjek ima nacetu kicmu. U takvom stanju mu je sjedenje a i stajanje na jednom mjestu iznimno opasno. Posto ima stojeci radni stol na poslu to moze rjesiti tako da ispod ubaci traku za hodanje i tako izbjegne to rizicno stajanje na jednom mjestu a uz to se i malo razgiba kao bonus. Vec je naveo da ima psa i redovno hoda i vjezba. Ovo je rjesenje iskljucivo za na radnom mjestu da ne treba jos vise naprezati kicmu dok radi.
Jel sad jasno ili ces se i dalje rugati bez da si procitao post?
Posao, nakon posla (jer vrijeme za učenje je naravno na poslu omogućeno ), štogod.
Znači poanta je bila smanjit sjedenje, nikako time izbjeć trening i odlaske u prirodu. Skužio ne skužio, ne žifciram se na takve sitnice. Njegov problem.

Nego istražih malo, i našao neki sajt sa testiranjima ove moje "ideje" oko koje već postoji cijela industrija.
Uglavnom plati pa se rugaj, ove jeftinije kombinacije su zaqurac, a ove skuplje van mog dometa.
Ostaje pitanjce kolko je sajt vjerodostojan, ali napisi mi imaju smisla pa...
https://www.workwhilewalking.com/
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.

Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 28.10.2020. u 18:53.
Pomo je offline   Reply With Quote