Citiraj:
Autor dada-as
Meni vec davno puknuo. Igrao sam dosta DOTE, nisam neki igrac, ali smurfovi i toxic je bilo previse i odustao. Natukao sam dosta sati sigurno oko 5000. Onda sam zujio okolo s igrama, CS GO, ali to je za klince s magicnim refleksima ili neznam kakvim misevima...
Onda sam malo one karte igra razno razne, svi su pricali da je to buducnost igranja, pa eto vidim i taj hype je splasnuo. DOTA Underlords jos jedan fail od valvea nakon famozne igre s kartama s DOTA likovima kojoj sam vec zaboravio ime, eto toliko je dobra bila.
I sad igram APEX i tu vec vidim ogromne probleme. Kad igram ranked to je super, ozbiljno se igra, ali kada naletis na prest team od 3 a ti igras solo pometnute te pa makar imas i odlicnu igru. Onda igram ono trio mode, tamo akd krepa odma se disconect i to je vise pucacina bez glave i repa, to jos moze donekle ici. A onda kako igram solo reko idem duo, pa ako ovaj zezne ili ako i ostanem sam onda igram u najgorem slucaju sam protiv 2. No problem je sto u duo modeu igraju freakovi koji imaju po preko 1000 kilova samo tako...
Eto pa mi recite sto da igram, vec duze vrijeme razmisljam o sahu.
P.S. igra mis e jedino competitive gaming, ali naravno casual.
|
Neznam jesi li igrao već, ali zašto ne napraviti zaokret sa pucačina(očito te prilično izbacuju iz takta) na nešto tipa Rocket League?
Na profi razinu ćeš teško doći(ne sumnjam u tvoje sposobnosti nego ti ljudi ju igraju već 5 godina pa ih je teško stići u skillu), ali neki mid range level bi mogao.
Nemoj odustati ako ti na početku bude teška mehanika pucanja, skakanja itd., kad se ufuraš i uhvatiš grip igra postane itekako zabavna.
Je da je već sad relativno starija igra, ali nedavno je postala free pa te ništane košta probati.