View Single Post
Staro 27.10.2020., 15:51   #5510
Dalthor
Registered User
Moj komp

Dalthor's Avatar

Datum registracije: Aug 2019
Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
Meni vec davno puknuo. Igrao sam dosta DOTE, nisam neki igrac, ali smurfovi i toxic je bilo previse i odustao. Natukao sam dosta sati sigurno oko 5000. Onda sam zujio okolo s igrama, CS GO, ali to je za klince s magicnim refleksima ili neznam kakvim misevima...

Onda sam malo one karte igra razno razne, svi su pricali da je to buducnost igranja, pa eto vidim i taj hype je splasnuo. DOTA Underlords jos jedan fail od valvea nakon famozne igre s kartama s DOTA likovima kojoj sam vec zaboravio ime, eto toliko je dobra bila.

I sad igram APEX i tu vec vidim ogromne probleme. Kad igram ranked to je super, ozbiljno se igra, ali kada naletis na prest team od 3 a ti igras solo pometnute te pa makar imas i odlicnu igru. Onda igram ono trio mode, tamo akd krepa odma se disconect i to je vise pucacina bez glave i repa, to jos moze donekle ici. A onda kako igram solo reko idem duo, pa ako ovaj zezne ili ako i ostanem sam onda igram u najgorem slucaju sam protiv 2. No problem je sto u duo modeu igraju freakovi koji imaju po preko 1000 kilova samo tako...

Eto pa mi recite sto da igram, vec duze vrijeme razmisljam o sahu.
P.S. igra mis e jedino competitive gaming, ali naravno casual.
Neznam jesi li igrao već, ali zašto ne napraviti zaokret sa pucačina(očito te prilično izbacuju iz takta) na nešto tipa Rocket League?
Na profi razinu ćeš teško doći(ne sumnjam u tvoje sposobnosti nego ti ljudi ju igraju već 5 godina pa ih je teško stići u skillu), ali neki mid range level bi mogao.
Nemoj odustati ako ti na početku bude teška mehanika pucanja, skakanja itd., kad se ufuraš i uhvatiš grip igra postane itekako zabavna.
Je da je već sad relativno starija igra, ali nedavno je postala free pa te ništane košta probati.
Dalthor je offline   Reply With Quote