Stigao mi je od T-coma DVB-t2 prijamnik i izuzetno sam zadovoljan. Prijamnik je malen, veličine kao prosječni andoridbox. Nakon paljenja kreće idiot friendly wizard koji i nađe programe. Našao ih je mnogo jer dolazi sa mjesec dana free evotv po defaultu no nisam gledao još u papire jel ima tamo neki kod za dodatnih 3 mjeseca free, što bi na kraju bilo 4 mjeseca free evotv (??)
sve u svemu, sve što je našao se dobro prikazivalo s napomenom da je
antena ona najjeftinija s pojačalom a lokacija je Lučko (predgrađe ZG). Primjera radi, HTR1 HD je nađen s cca 75% snage a N.georaphic sa svega par % i oba pokazuje jednako dobro, bez trzanja i artefakata.
Prebacivanje programa je vrlo brzo i glatko.
Ima i snimalica na vanjski USB (ako ikome treba)
Jedinini nedostatak koji sada uočavam je da moram imati dva daljinska, jedan za TV drugi za prijamnik s napomenom da ovaj od t-coma je onako malo kržljav za moj ukus iako je ok kvalitete. Nekako mi nedostaje malo masivniji pravi daljinski kakav mi ima Samsungov TV
U globalu sam savršeno zadovoljan kupovinom!
Zanima me slijedeće:
1. kako da riješim problem dva daljinska, tj. jel ima koji daljinski koji je ugodne veličine i koji može u isto vrijeme paliti i gasiti TV i prijamnik, te kojim se nakon paljenja onda mijenjaju programi samo na prijamniku?
2. iako je slika ok s ovom sobnom antenom, nekako sumnjam da će biti kada se vrijeme pogorša pa me zanima vaša preporuka za bolju sobnu antenu za ovaj uređaj