View Single Post
Staro 25.10.2020., 21:34   #97
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Danas baš išao malo bauljat po dućanima gledat ponudu tenisica, probao one adidas boost modele, dobre su, ali, imam osjećaj da to ne bi dugo trajalo u pogledu one pjene (potplat).
Ja sam imao istu fobiju kad sam kupovao, s tim da sam ja mislio da ce se dzon raspasti. Jedne su mi upravo prezivjele drugo ljeto, nisu nove ali drzat ce i sljedece 99%. Ovo ljeto oprane u masini na nekom najlaksem programu. Uzeo sam dva para jer sam naletio na drugi po 50ak eura tamo kod IKEAe prije 2 godine, bio sam jos par puta ali nisam ih vise vidjao po takvim cijenama. Sad ne znam jel tu postoje neke bitne razlike, ja sam samo gledao da mi je ovaj dzon od tog kao 'stiropora', a gornji dio prozracan. Nisam kupio dva skroz identicna modela vec neke slicne.

Jedini problem sam imao sto su se usmrdile za popizdit nakon sto sam ih prvi put zalio s vodom i nakon toga ostao u njima al ves masina je to rijesila. Imam visoko i siroko stopalo koje vise rasteze ovaj platneni dio ali nikakvih naznaka problema. Nisam se bavio nekim sportom u njima vec su mi iskljucivo bile za hodanje po ljetu jer su lagane i prozracne.

Sad, moguce da ima razlika od modela do modela i da sam ja casual user ali za sam super zadovoljan. Nisam probao te Joya pa ti ne mogu usporediti.
hash je offline   Reply With Quote