Citiraj:
Autor domy_os
Najsretniji bih bio kada bih našao cijeli assembly, tj. poklopac ekrana, ali za T480 mi ne izbacuje što god stavio od pojmova u Google. Pričekat ću još malo pa onda za BF naručiti, možda bude popusta, nije mi hića.
|
Znaš i sam da je to nemoguće jer kompletni assembly možeš kupiti samo polovno (polovni obično ni nisu u top stanju), pogotovo ne s konfiguracijom koju ti želiš - magnezijski top cover / WQHD ili low power FHD koji uopće nije iz te serije

A i da postoji, koštat će te ko pola laptopa. Ovako si uz malo pažnje, odličnim ekranom, novim magnezijskim poklopcem i evenualno B coverom (plastični okvir između top covera i naljepnice oko ekrana) na oko tisuću kuna ili manje.
FRU za magnezijski top cover ti je 01AX955.
FRU za B cover (ne znam je li isti za PPS poklopac i MG) ti je 01YR490, a dolazi u kompletu s naljepnicom i ThinkShutterom. Na eBayu/Ali se to sve vjerojatno može kupiti posebno.
Mijenjao sam top cover na T450 i T450s - nije ništa komplicirano, samo zahtijeva pažnju kod nekih stvari. Ali kad već mijenjaš ekran, onda si već napravio pola posla do promjene top lida.