View Single Post
Staro 25.10.2020., 20:59   #96
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Danas baš išao malo bauljat po dućanima gledat ponudu tenisica, probao one adidas boost modele, dobre su, ali, imam osjećaj da to ne bi dugo trajalo u pogledu one pjene (potplat).

Otišao u Hervis probao tenisice Mizuno al zaboravio model, naleti prodavač i tak malo se razgovaramo i daje mi preporuku, al me pita, dal imam normalno stopalo ili malo spušteno, velim mu da imam malo spušteno stopalo..

Dao mi je odmah preporuku (a i probao sam ih, odlične tenke, udobne i fakat drže stopalo na mjestu, daju osjećaj stabilnosti) Mizuno Inspire 16, a ima još jedne koje imaju još bolje držanje a to je model isto od Mizuna, Horizon 3 ili 4, međutim, potonjih više nije bilo, rasprodano sve.. Gledao i neke Brooks modele, veli da su jako dobre al što se tiče pouzdanosti i trajnja te pjene, nije baš neka sreća za duži rok korištenja.

Probao i Asics Gel Kayano 27, udobne su, tenisice dobro drže stopalo, ali, veli tip da su neopravdano skuplje od Mizuna i nisu bolje..

Za neko zahtjevnije korištenje, trčanje, i za moje stopalo, preporuka je Mizuno Inspire 16, Horizon ili eventualno Asics Gel Kayano 27.

Poredak bi bio po kvaliteti, Mizuno, Asisc i Brooks.

E sad, Mizuno Inspire 16 su 1099kn, Asics Gel Kayano 27 1449kn.
Prodavač mi je odmah rekao da je bolje Mizuno kupit em su jeftinije me su bolje po svim parametrima spram skupog Asicsa.

A za te Adidas Boost modele baš nije imao lijepe riječi i veli bolje to izbjegavat..

Sad sam suzio izbor, samo još naći negdje kod nas dostupne tenisice Mizuno horizon da isprobam, pa poslije se odlučim koje uzet..
zvonac je offline   Reply With Quote