25.10.2020., 19:16
|
|
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Autor Exomaniac
Meni se to osobno sviđa, kad mogu tako raspravljati i fantazirati s ekipom što, tko, zašto, što će biti, i slično, na takve rasprave o GoT-u, Azor Ahaiu, teorijama, i slično smo potrošili sate, sate i sate, nekad cijele večeri i to mi je nešto najbolje što očekujem od neke serije ili knjige, tako da mi je sad jasnije zašto je tebi toliko loša, a meni toliko dobra.
|
Ajd, sad smo poceli voditi normalnu raspravu bez da se grcevito brani neka serija ili film i napada neistomisljenike. No, u ovom iznad si ponovno u krivu. Procitao sam stotine (SF) knjiga. U nekima se autori potrude da ima logike, makar u tom nekom fiktivnom svijetu a u nekima lupetaju gluposti. Raised by Wolves nisam napisao da je bas losa, cak sam je usporedio sa jednom dobrom knjigom koju sam davno procitao. Serija je dobro pocela no iz epizode u epizode se gubila. Mozda su scenaristi tako htjeli pa da bude vise sezona... STD mi pak je totalno los, toliko los da nisam mogao to vise gledati.
Citiraj:
Autor Franf
@Exomaniac
Uopće nemam problema sa natezanjem zakona fizike koliko god treba u SF-u...
Ono što je problem su logički lapsusi.
Evo jučer gledam Armagedon na tv-u;
Film u kojem mi serviraju ideju da je lakše istrenirati desetoricu zapuštenih i blesavih rudara sa bušotine, da rade posao astrunauta, nego bi bilo istrenirati desetoricu astrunauta da buše rupu... TO nema smisla...
|
Nemam ni ja problema sa natezanjem zakona fizike. Dapace, zato i volim SF. Ali sam isto tako alergican na besmislenost, nekonzistentnost, rupe... To mi cini razliku izmedju dobre i lose knjige/serija/filma.
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 25.10.2020. u 19:30.
|
|
|