595 zasad cini se nema nigdje za ubost, a ja nemam bas cajta a ni volje cekati... (sad mi je spojena skretnica na obadve kante i na mog starog Sony-a MSE220 ali ni to je smo privremeno rješenje...)
Znam da je 595 pila ali cini se da ih ima sve manje i manje iz dana u dan (ako ih i ima jos opce u ZGu) a upitno je koliko budu ovi nasi distributeri koji forsaju LCD naručivali još koju seriju...
Neka biserka mi je cak u jednom servisu rekla da nezna dali ce imat taj model, da sad nemaju nikaj na lageru, i da nezna ako dođe i kad dođe kolka ce mu biti cjena, kao nek nazovem za 2 tjedna lol.
Bum još sutra probao negdje locirati kojega, ko zna...
A ako ne, kakav je ovaj Hyundai Q995S ?
Vidio sam da je u nekim starim postovima ovdje pobrao dosta dobre kritike a nije ni skup (mislim da je cak jeftiniji od Samsung SM997MB za koju kunu) pa možete koju packu ili pohvalu i o njemu ako ga ima neko doma
Ili ako se moze povuci paralela Dyna-Flata i Sony-evog Trinitrona, njega sad imam i s njim sam prezadovoljan samo sta Sony ne radi vise CRT pa eto moram na nekog drugog prec... Gledo sam nesto po webu ali mi se to sve cini malo prelijepo i prekrasno, više ja tu vama ekipa kaj cete mi vi rec vjerujem, nego tome kad Samsung veli da Dyna-Flat dere Trinitron, i ja bi napisao za svoj proizvod da je najbolji...
Gledo sam i nekakav Philips 109B60 u Autronicu ali nemam baš nekakvih pozitivnih iskustava s Philipsom, staroj sam kad sam slago kantu uzo njihovu 17icu (neznam jel isti model ko i ovaj gore samo 17 ali opako nalikuju po slikama) i monitor je imao čudne boje po kutevima ekrana, a ista stvar je i na par komada koje je frend imal na poslu pa bi Philips htio izbjec ako je mogu, svaka cast njima i da pise da je Real Flat ali o tom potom...
Pozdrav