View Single Post
Staro 23.10.2020., 19:59   #725
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Prki Pregled postova
Potpisujem, neki dan u Emezzeti kupujem sušilicu. 3 electrolux modela različita al ista serija, a nitko od njih nema pojma u čemu je razlika nego mi čita spec. s onnog papirića na sušilici.
Emeceta jankomir, najgore iskustvo kupovanja, tj. nismo na kraju ništa kupili. Došla nam je neizanteresirana teta s blokićem. Nismo ništa kupili

Elipso CC1W, naletili na golobradog dečka. Prepoučio nam jeftinije stvari s 5 godina jamstva. Ima smisla.

Harvi norman - najbolje iskustvo, čovjek s kojim smo pričali nam je u detalje pričao o razlikama između aparata, zašto piroliza, zašto indukcija, zašto plin. O perilicama je znao valjda kako se zovu ljudi di ih sastavljaju. Najbolje iskustvo, čak nam je i nešto snizio cijene, no nažalost nismo na kraju ništa kupili jer su skupi dosta, a na Samsung perilicu je taman završila akcija s 5 godina jamstva.

Za Kralj sam dobio preporuke, išli smo na drugi kraj grada zbog Kralja, na kraju kifla. Dobili preporuku da kupimo sve Bosch. Reko OK, ali daj reci zašto, na što bih dobili odgovor "Pa zato što je to Bosch, najbolje".

Uzeli smo na kraju kombu aparata, Bosch, AEG, Electrolux. Na kraju, nakon čitanja xy recenzija i foruma, ispadne da bude koliko sreće imaš.

Žao mi je samo što nisam uzeo Faberovu napu s 2 motora, ali mi je bilo previše dati 2500kn za napu.