Tema: Automobili
View Single Post
Staro 23.10.2020., 19:09   #52243
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
Ovo, moram priznat, još nikad nisam čuo
Meni je 206 uvijek bio draži od Clia, Corse i sličnih, odnedavno mi je Fiesta najdraži mali auto doduše.

406 Coupe mi je dan danas jedan od najskladnijih dizajna automobila, uz E46 BMW trojku.

Nova 508 mi je, nakon Giulije, najljepša poslovna limuzina, uz odličnu unutrašnjost.

3008 odličan SUV-ić, 5008 (vozio se samo u starijoj generaciji) odličan auto kome treba toliko prostora...

Sad sam ti nabrojao aute u kojima sam se vozio, neke od njih sam i vozio. I naspram Citroena (čak i DS-a) i Renaulta, Kie ili Hyundaia (koji se više kupuju razumom, osim ako nije i30N ili i20N u pitanju), ti svi auti imaju dušu, nisu ni suhoparni ni generički.

Možemo reći da ni Renault nije generički sa svojim VelSatisima i Avantime-ima... ali to je just plain ružno.

A da za Puga ni ne spominjem 205 GTI, kojeg na žalost nisam ni vozio, niti se u njemu vozio, ali pošto pratim aute dosta, svako malo naletim na njega kao jedan legendarni auto...

Tako da eto, drago mi je da si prvi puta čuo da Pug ima ono nešto, nadam se da si nešto i naučio.

Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Gledam oglase zadnjih mjesec-dva i pug je najogavniji od svih, barem sta se tice 10 godina starih vozila. 10 godina stara fiesta ili ceed su interijerom space shuttle za pugove stare 10 godina.
10 godina stari PUG možda nema lijepu konzolu, ali kak si baš dve najružnije unutrašnjosti izabrao, za 10 godina stare aute?

Plus 406 Coupe, nije i ne može nikako biti "najogavniji od svih". Malo je stariji od 10g, možda je baš to prije 10g sa 307, 207 i 407 Pug imao grozno ružne aute to je istina, ali frend je imao 407 Coupe i unutrašnjost sigurno nije bila ogavna, a pogotovo ne kao Fiesta iz tog doba...
Elven je offline   Reply With Quote