View Single Post
Staro 23.10.2020., 17:30   #10828
Kirkpatrick
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2017
Citiraj:
Autor assassinst Pregled postova
Sad sam poslao mail sa svim informacijama i prilozenim cjenikom te naveo sve sto zelim trazeci kontakt sluzbe za savjetovanje pa cemo vidjeti sto ce biti od toga.
Jesi uspio doći u kontakt s njima?

Mislim da će i meni jako uskoro ovaj prodajni kanal trebati.

"dostupna je ponuda MAX paketa u prodajnom kanalu za teleprodaju i savjetovanje korisnika i terenskoj prodaji"

A i ovo u službenom cjeniku zvuči da nam moraju dati:

"Usluga je dostupna korisnicima sljedećih usluga: Halo, MAXadsl, MAXtv, MAX2, MAX3

Trajna ponuda za privatne i poslovne korisnike za dodatne programske tv pakete uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca od 14.4.2017. Iznos mjesečne
naknade iznosi: MAX Arena 5kn (4kn bez PDV-a), MAX Sport plus 15kn (12kn bez PDV-a), Prošireni paket 5kn (4kn bez PDV-a), HBO Premium 5kn
(4kn bez PDV-a) i Pickbox NOW od 4kn (3,20 kn bez PDV-a). Mjesečna naknada za privatne korisnike uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca za Sport
Klub iznosi 5kn (4kn bez PDV-a). Od 24.4.2017. trajna ponuda za privatne i poslovne korisnike za dodatne programske tv pakete uz ugovornu
obvezu na 18 mjeseci. Iznos mjesečne naknade iznosi: MAX Arena 24,50kn (19,60kn bez PDV-a), MAX Sport plus 44,50kn (35,60kn bez PDV-a),
Prošireni paket 24,50kn (19,60kn bez PDV-a), HBO Premium 29,50kn (23,60kn bez PDV-a) i Pickbox NOW od 19,50kn (15,60kn bez PDV-a). Od
31.10. trajna ponuda za privatne i poslovne korisnike za dodatni programski paket Regionalni + Snimalica 10, uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca,
iznosi 5 kn (4kn bez PDV-a).

Trajne ponude vrijede za MAXtv IPTV uslugu bez obzira na vrstu pristupa.

Aktivacijom gore navedenih dodatnih tv programskih paketa u okviru MAXtv usluge moguće je bez dodatnog troška gledati istovjetni tv paket na
MAXtv To Go usluzi pod uvjetom da je aktivirana osnovna MAXtv To Go usluga te je korisnički račun MAXtv to go usluge moguće povezati s MAXtv
korisničkim računom.
Napomena: neki kanali iz dodatnih tv programskih paketa nisu dostupni na MAXtv To Go usluzi zbog nedostupnosti odgovarajućih prava."
Kirkpatrick je offline   Reply With Quote