Citiraj:
Autor strgani
Ma šalim se ja, svatko ima pravo na svoje mišljenje, samo me zanima ima li nekih argumenata zašto tako misliš?
|
Čisto osobne preference. Kvaliteta materijala, dizajn. Meni ne sjeda i bok. No moram priznat da idu na bolje.
Citiraj:
Autor vex
Ne bi, jer su statistički valjda 300x zadovoljniji od korisnika PSA grupacije 
|
Pa daj link na te statistike.
Citiraj:
Autor vex
Ne pljujem jer sad ja želim soliti pamet nekome kako sam ja u pravu a netko drugi ne, pljujem jer mogu reći argumentirano da je grupacija ćesme obično. Statistički su na začelju po kvaliteti i tu se nema šta pričati više
kad se pokvari svaki treći, to je za mene govno, ne znam za vas 
|
Jbg, izgleda da moj spada u ona dva od tri. Nije da ga dugo vozim, godinu dana, no auto je toči i vozi. Poprilično udoban, lijep interijer, ogroman gepek (SW). Čak mi ni žarulja još nije pregorila.

Koji brand auta je po tvom ono, uber superkvalitetan?
Citiraj:
Autor prileee
Gledam oglase zadnjih mjesec-dva i pug je najogavniji od svih, barem sta se tice 10 godina starih vozila. 10 godina stara fiesta ili ceed su interijerom space shuttle za pugove stare 10 godina.
|
Stvar ukusa. Meni je kokpit 308 starog deset godina ljepši od kia ceeda a da ne pričam o interijeru fieste stare 10 godina gdje centralna konzola izgleda ko sonyeve mini linije s kraja 90-ih.