Tema: Automobili
View Single Post
Staro 23.10.2020., 17:19   #52240
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor strgani Pregled postova
Ma šalim se ja, svatko ima pravo na svoje mišljenje, samo me zanima ima li nekih argumenata zašto tako misliš?
Čisto osobne preference. Kvaliteta materijala, dizajn. Meni ne sjeda i bok. No moram priznat da idu na bolje.

Citiraj:
Autor vex Pregled postova
Ne bi, jer su statistički valjda 300x zadovoljniji od korisnika PSA grupacije
Pa daj link na te statistike.

Citiraj:
Autor vex Pregled postova
Ne pljujem jer sad ja želim soliti pamet nekome kako sam ja u pravu a netko drugi ne, pljujem jer mogu reći argumentirano da je grupacija ćesme obično. Statistički su na začelju po kvaliteti i tu se nema šta pričati više

kad se pokvari svaki treći, to je za mene govno, ne znam za vas
Jbg, izgleda da moj spada u ona dva od tri. Nije da ga dugo vozim, godinu dana, no auto je toči i vozi. Poprilično udoban, lijep interijer, ogroman gepek (SW). Čak mi ni žarulja još nije pregorila.
Koji brand auta je po tvom ono, uber superkvalitetan?

Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Gledam oglase zadnjih mjesec-dva i pug je najogavniji od svih, barem sta se tice 10 godina starih vozila. 10 godina stara fiesta ili ceed su interijerom space shuttle za pugove stare 10 godina.
Stvar ukusa. Meni je kokpit 308 starog deset godina ljepši od kia ceeda a da ne pričam o interijeru fieste stare 10 godina gdje centralna konzola izgleda ko sonyeve mini linije s kraja 90-ih.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F