Citiraj:
Autor buljaka
Pogaziti ću svoju riječ pa napisati još ovo ajde posto ti čitaš selektivno i odgovaraš na ono što ti se spreme nakon što te netko doma nazivcira izgleda.
Većina prodavača u trgovinama je nižeg obrazovanja(bez ikakve u rede nekome) i priča gluposti samo da proda…boli njega ona stvar šta ti želiš
Ne trude se educirati o razlikama u nekim detaljima jer to zanima 1% kupaca
Nema on nikakve povratne informacije o zadovoljstvu ljudi sa kupljenim stvarima, garancijskim popravcima, roku upotrebe ili kvaliteti kroz određeni period korištenja.
Kao što sam ti već rekao, ali ti ego ne dozvoljava da priznas , googlaj, nadji službenu dokumentaciju, nadji iskustva korisnika...
Ako ne možeš i ne znaš, pokrij se ušima i uživaj i svom zajebu i vjeruj Stefu koji je skužio da nemaš para za pirolizubpa te utješio da si dobro odabrao
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
|
Decec, nemam namjeru se preucavat sa tobom i tebi slicnima pogotovo oko tvojih mutavih zakljucaka da se netko zajebo zato što si kupio ono kaj mu odgovara a zajeb je je zato sto nije kupio nesto isto ko ti ili nije istog misljenja. Tu se vidi da si jos u adolescenciji.
Drugo ja nisam kupovao aparate u trgovackim centrima di rade dececi ko ti koje nista drugo ne znam osim tipkanja po mobu. Vec kod kod ljudi koji prodaju takvu robu i servisiraju istu jos od doba kad se ti nisi ni rodil.
Takvih nadobudnih pristavaca ima koliko hoces. Ti zivi u svom uvjerenju kak si najpametnijii i najbolji a ostale pusti na miru pogotovo sa takvom jadnom spikom.
Toliko od mene.