Ja koliko sam ga imao ova 3 dana nisam imao nikakvih problema...Doduse, update sam instalirao tek zadnji dan pa.
Cisto ovako par zapazanja s moje strane...kamere nisam detaljno testirao. Sve mi vise manje izgleda kao na 7T. Macro je bezveze naravno, telefoto nema tako da digitialni zoom napravi sto napravi...Glavna i wide su ok.
- NAPOKON ima vibru koja radi a ne nekog cvrcka koji se vise cuje nego osjeti
- Ekran je mrak, 120Hz, meni najbolji dio
- Zvucnici dosta glasni, malo jaci nego na 7T
- brzina fluidnost, nemamo sto pricati, leti sve...
- OS izvrstan!!! Jako sam se iznenadio koliko je dobar...nista ne podsjeca na Samsung osim sto su stvari malo pomaknule prema dolje. Dosta novih sitnih featura koje su meni osobno falile. Lajkam horizon lights i schedule za dark mode!
- ova zelena boja je tak tak...ako ga mislis imat u caseu koji nije proziran, nema misla vise manje. Osobno nije po mom ukusu, izgleda bolje na videima...nekak ko da je apšisala boja na sredini?!
I dalje sam istog misljenja...ne vrijedi vise od 4k a jedva i tolko, drago mi je da sam ga vratio. Vidjet cemo sad di cemo ga piknut za manju lovu 😎
Netko to nije bas pri lovi, mislim da je rabljeni ili novi 7T koji ce dobiti Oxy OS 11 IZVRSNA odluka!